دیابت نوع 2 و پوره سیب زمینی – چگونه به یک مورد علاقه مواد غذایی راحتی بیشتر دیابت پسند!

وجود ندارد و تنها مواد غذایی که باعث افت بیشتر برای کنترل بیماری دیابت از سیب زمینی له شده. سیب زمینی. قند خون بالا شکل کربوهیدرات هستند گفت: برای افزایش مقاومت به انسولین و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 است. مورد علاقه طرف ظرف آمریکا روز شکرگزاری جشن spuds از همه اسلوب را در سطح قند خون افزایش می یابد اما با وجود چیزهایی که شما می توانید به حداقل رساندن و یا حتی از بین بردن این آسیب است.

1. فقط می گویند هیچ به فوری: هنگامی که تغذیه محققان با اندازه گیری شاخص قند خون فوری, پوره سیب زمینی, آنها دریافتند که فوری mashers ساخته شده و سطح قند خون بالا برود حتی سریعتر از خوردن قرص قند. به نظر می رسد که کمی بعید است تا زمانی که شما در نظر آنچه واقعا در فوری سیب زمینی.

وجود دارد انواع مواد افزودنی طعم دهنده و تثبیت کننده های طراحی شده برای نگه داشتن تکه های از smushing با هم در جعبه. هنگامی که این مواد افزودنی شیمیایی به سیستم شما, شما باید یک واکنش فوری.

بدون وارد شدن به شیمی, این می تواند یک “سریع” واکنش های آلرژیک و یا کندتر ایمنی بدن حساسیت واکنش اما هر دو باعث غدد آدرنال را به انتشار کورتیزول که به نوبه خود باعث می شود سطح قند خون بالا برود. به سادگی به پوست کندن سیب زمینی و جوش آنها و mashing آنها را باعث می شود تاثیر خود را بر کنترل قند بسیار ساده تر برای مدیریت. فوری یک شاخص قند خون در حدود 110. آب پز قرمز Russets یک شاخص قند خون در حدود 78.

2. نمی خوردن آنها لوله کشی: عامل دیگری که می شود نادیده گرفته شده در انتخاب مواد غذایی به حفظ سطح قند خون به عنوان نزدیک به طبیعی ممکن است گرما. غذاهای گرم… اگر چه نه scalding غذاهای گرم و… هضم سریع تر از هوای گرم یا در دمای اتاق غذاهای. اگر شما فقط اجازه دهید مواد غذایی خود را و خنک کردن قبل از خوردن آن را هضم آن آهسته تر و لوزالمعده خود را باید زمان بیشتری به انتشار انسولین مورد نیاز برای حمل و نقل هضم قند جایی که آنها نیاز به رفتن. شما هنوز هم می تواند خود را از قند خون افزایش یابد خارج از کنترل با خوردن بیش از حد سرد کربوهیدرات مواد غذایی, اما همه چیزهای دیگر مساوی, گرم, مواد غذایی و یا مواد غذایی سرد بهتر است برای بیماران دیابتی از لوله کشی مواد غذایی است.

3. سعی کنید گل کلم: اگر شما و تمیز دور برگ های سبز قبل از جوش جوشانده گل کلم دارای همان رنگ به عنوان آب پز spuds. اگر شما با قرار دادن یک unshelled گردو در آب با گل کلم در حالی که آن را جوش گردو کمپرس آب “کلم” عطر و طعم و نتیجه سلیقه مانند سیب زمینی. اگر شما به طور کامل تخلیه گل کلم را در یک صافی قبل از mashing گرفتن هر قطره از مایع پخت و پز و سپس شما را به همان قوام پوره spuds. اما شما باید 80 درصد کمتر کربوهیدرات است.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *